Sunday, October 20, 2013

Istuva eduskunta, kansanedustajat ja erilaiset huuhaa politrugit kantavat huolta "rasismista" vaan ei huolta nuorten opiskelijoiden toimeentulo- ja ihmisoikeusasioista?

Arvon lainsäätäjät: Katse nuortemme ja lastemme, sekä lastenlastemme tulevaisuuteen ja nykytilaan, kiitos?

Istuva eduskunta, kansanedustajat ja erilaiset huuhaa politrugit punamediassa, virkamieskunnassa kantavat huolta "rasismista" vaan ei huolta nuorten opiskelijoiden toimeentulo- ja ihmisoikeusasioista?

Missä on huoli suomalaisten nuorten opiskelijoiden toimeentulosta? Opiskelevien pitäisi tulla toimeen opintotuella + ottaa lainaa elantomenoihin ja vuokraan kesäkuukausilla. - Miksi tätä järjestelmää ei uloteta maahanmuuttajille? - Nythän esim täysi-ikäisten opiskelijoiden, joista suuri osa ilman työtä pitää kituuttaa opintotuella, niin että se riittäisi kesäkuukausillekin tai ottaa opintolainaa kesäkuukausia varten tai sitten pienituloisten vanhempien, sisarusten tmv:ien pitää veistää pienistä tuloistaan tulottomille kuukausille. Onko tämä oikein?

Vaatikaamme suomalaisille vähintään sama minitoimeentuloturva ympäri vuoden kuin maahanmuuttajille ja huminitaarisen vastaanoton nimissä kulkeville nykyajan anekaupan mallinukeille?

Ihmisoikeusaktivisti, islam- ja maahanmuuttokriitikko 

Seppo Lehto Tampere

http://huomiota-sananvapaustuomiolle.blogspot.com


--------------------------------------------------------------------

Perkele kyllä olisi kirveelle ja lapiolle töitä nuortemme, lapsiperheiden aseman parantamiseksi näiden erilaisten virallisten alapesualtaiden vouhkaamisen sijaan maahanmuuttajien ja islamistien oikeuksista:
--------------------------

Julkiset terveiseni eduskunnan stalinisti eero heinäluomalle ja kaltaisilleen http://kalterijaakari.blogspot.fi/2013/10/eero-heinaluoma-haistelkoon-stalinin.html 
Laittakaa jakoon kiitos 

--------------

http://ihmisoikeudet-1.blogspot.fi/

------------------

No comments:

Post a Comment