Friday, January 27, 2017

Kiitämme Pauli Vahteraa ansioikkaista kirjoituksistaan maahanmuuttajien kusetuksemme paljastamsieksi ja ko matu- ja islaminvaasion lopettamiseksi

--------------
Loppu matu- ja islamkusetuksellemme, vain maahanmuuton ja islamin vastustajia valtuustoihin ja eduskuntaan, sekä virkoihin. Hyysärimafia on poistettava keskuudestamme kuin paska navetasta

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere Tampeereella. Levitä valkoisen tulevaisuuden sanomaa somessa Seppo Lehto valtuustoon terveisin http://kuntavaaliehdokas-Tampere-2017.blogspot.fi tapaan
------

Ihmisoikeuksista on tullut pelkkää kauppatavaraa ja ko. oikeuksia ei myönnetä kuin huippuosaajille ymv:lle uusille kulttuurinrikastajille, ei alkuperäkansan edustajille. 

Eduskunta virkamieskunta huolissaan "rasismista" vaan ei nuorten opiskelijoiden toimeentulo- ja ihmisoikeusasioista?

Opiskelevien tultava toimeen opintotuella + ottaa lainaa elantomenoihin vuokraan kesäkuukausilla. Miksi tätä järjestelmää ei uloteta maahanmuuttajille? Islamin negatiiviset faktat halutaan sensuroida. 

Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere valtuustoon 

 -------


Mitä maksaa
31.elokuu 2016
Kirjoittanut Pauli Vahtera | 152 Kommenttia

Mitä maksaa? 

Kuinka paljon suomalaisen tulee ansaita kuukaudessa palkkaa, jotta saa käteen yhtä paljon kuin 9 lapsen moniavioisessa liitossa oleva yksinhuoltaja (jutun esimerkki).

Mitä maksaa? 2 Kuinka monen keskituloisen (mediaanipalkka) suomalaisen kaikki ansiotuloverot (kunnanvero, valtionvero) tarvitaan, jotta esimerkin yh-äiti ja hänen lapsensa voidaan elättää Suomessa. — Kokoaikaisten keskipalkka on Suomessa 3247 ja mediaanipalkka 2934 euroa kuussa. Mediaanipalkka on keskimmäinen jonosta, jossa ovat kaikki palkat suuruusjärjestyksessä.

Mitä maksaa? 3 Kuinka moni suomalainen saa palkkaa enemmän kuin esimerkin yh-äiti sosiaalitukia palkaksi muutettuna.

yle pääuutinen irakYlen pääuutinen (31.8.2016) kertoi, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneelle irakilaiselle kuuluu toimeentulotuki, jos hän kieltäytyy palaamasta kotiinsa. Kaikki eivät ole toimineet perustuslain mukaisesti ja jotkut kunnat ovat kieltäytyneet maksamasta toimeentulotukea oleskeluluvattomille ulkomaalaisille. Uutisen avulla kunnat saadaan ruotuun ja samalla kaikkialle maailmaan tiedoksi, millainen hölmölä Suomi on.

hölmölä

suomi memoriam

Irakilaiset saavat tällä hetkellä enimmäkseen kielteisiä päätöksiä. Niistä alkaa valitusten kierre, joka päättyy karkotukseen. Kun irakilainen kieltäytyy lähtemästä, hän saa oleskeluluvan. Turvapaikkaa voi hakea uudestaan ja uudestaan, mutta irakilaisen ei kannata käyttää aikaa viivyttämiseen, koska voi kieltäytymisellä saada oleskeluluvan.

YLEn uutinen pysäytti. Suomi on menettänyt itsenäisyytensä suurelta osin EU:lle ja nyt itsenäisyyden rippeitä vievät tänne tulleet humanitääriset maahanmuuttajat. Oma isäni oli pysäyttämässä Neuvostoliitosta tulleita maahanmuuttajia, ja hänen ikäluokkansa suurten uhrausten jälkeen sai Suomen itsenäisyyden pidettyä. Päättäjämme ovat pala palalta luopuneet itsenäisyydestä. Vastineeksi he itse ovat saaneet hyväpalkkaisia virkoja EU:sta tai Suomesta. Mutta mitä sitten tehtäisiin kun mitään ei ole enää jäljellä?

Vastaukset Mitä maksaa-kysymyksiin
Vastaukset Mitä maksaa-kysymyksiin. // Lisäys 1.9.16 klo 5.55: Vakioin Hirsin vertailuun helsinkiläisen 25 vuotiaan yksin elävän lapsettoman henkilön, joka kuuluu evankelisluterilaiseen kirkkoon. Näin, koska 9 alaikäisen lapsen äiti tuskin voi käydä ansiotyössä. Hänen kk-palkkansa tulee olla 8500 euroa, jotta hän pääsee samaan nettotuloon kuin Hirsi ilman vuokratuloja. Jos huomioidaan Hirsin vuokratulot, työssä käyvän kk-palkan tulee olla 9525 euroa. Verojen määrä on laskettu verohallinnon veroprosenttilaskurilla 2016.
Käenpojasta käköseksi

Turvapaikan hakija on kuin käenpoika. Hän on ensin huomaamattomana VOKissa yhtenä muiden joukossa. Elatusmenot ovat siedettävät. Kun hän saa oleskeluluvan, alkaa asunnon hankkiminen ja kotouttaminen.

Oleskeluluvan saanut saa asunnon ja toimeentulotuen elääkseen. Hän voi ilmoittautua työmarkkinoiden käytettäväksi ja saa sen jälkeen työmarkkinatukea.

Jotkut perustavat yhdistyksiä, jotka saavat tukea kunnilta, valtiolta ja RAY:ltä ja ne tuovat rahaa myös yhdistyksen toimihenkilöille palkkana ja kulukorvauksina. Monet suomalaisten itse maksamat hyödykkeet ja palvelut saadaan tällaisten yhdistysten kautta ilmaiseksi.

Satuin olemaan tilitoimistossa kun maahanmuuttajanuorten yhdistyksen sihteeri oli tekemässä tilitystä rahojen käytöstä. Kirjanpitäjä kysyi: ”Tämähän on mielenkiintoista, mitä kaikkea te teette yhdistyksessä.” Sihteeri siihen: ”No me käymme ulkomailla tapaamassa kavereita ja sit me potkitaan siellä palloa.”

Kaikkein kalleimmaksi suomalaisille tulee maahanmuuttajan työllistäminen tehtäviin, joita ei tarvittaisi lainkaan ilman maahanmuuttajia. Tällaisia tehtäviä ovat esimerkiksi maahanmuuttajien kouluavustajat, kulttuurikoordinaattorit, nuorisotyöntekijät ja tulkit.

Tässä juttua pikkukodeista. Jutussa puhutaan pilottikohteen vuokrista, mikä taitaa olla markkinointitarjous.
Tässä juttua pikkukodeista. Jutussa puhutaan pilottikohteen vuokrista, mikä taitaa olla markkinointitarjous.
Yksin asuva irakilainen voi saada ilmaisen asumisen ohella toimeentulotukea jopa 700 euroa.

Jos hän pääsee irakilaisnuorten kulttuurikoordinaattoriksi, hänen palkkansa voi olla 2500 euroa, jonka lisäksi maksetaan eläke- ja sosiaalikulut. Verojen jälkeen yhteiskunnan kulut koordinaattorityöstä (ilman työpaikan muita kuluja) olisi vuodessa 32.000 euroa, josta nettopalkka 25.168 euroa.

Mitä maksaa, paljonko sosiaalitukea monilapsinen perhe saa

somalin tulot

Koska useimmat ihmiset eivät ymmärrä miljardeja euroja, jonka humanitäärinen maahanmuutto Suomessa maksaa, olen ajoittain laskenut mitä maksaa eläminen Suomessa tarkasteltuna vain oleskeluluvan saaneen perheen kautta. Tässä laskelmassa ei ole huomioitu yhteiskunnan maksamia terveydenhoito-, koulutus-, kotoutus-, oikeuslaitos- jne menoja.

Päivitin vuodelle 2016 esimerkkiperheen Hirsin tilanteen. Hirsi (nimi muutettu) on somali, jolla on 9 alaikäistä lasta. Hän on yksinhuoltaja. Tämä on kolmas laskelma Hirsistä. Alunperin olen saanut hänen paperinsa vuodatettuna sosiaalitoimistosta. Aiempia on kritisoitu mm. siitä, että samat tuet saisi suomalainen 9 lapsen yksinhuoltajaäiti.

Luvut ovat karmeita. Jotta suomalainen (mies tai nainen) saisi palkkatulona nettona yhtä paljon rahaa käteen, hänen on ansaittava bruttopalkkana kuukaudessa 9667 euroa. Tähän palkkaan ei ole huomioitu lapsilisiä, koska 9 lapsen äiti tuskin voi käydä töissä ja jos voi, lapsilisät eivät riittäisi lasten päivähoitokulujen maksamiseen. Hänen vuosipalkkansa tulisi olla 116.000 euroa.

Viimeisimmän verotuksen taskutilaston mukaan Suomessa oli 67.000 veronmaksajaa, joiden verotettava tulo oli yli 100.000 euroa. Hirsi kuuluu siten siihen 1,5 prosenttiin, joka ansaitsee eniten Suomessa. Hän on Suomen parhaiten ansaitsevia naisia.

Työmarkkinatuki

Työmarkkinatuki on taloudellinen tuki, jolla tuetaan työttömän työnhakijan sijoittumista työmarkkinoille. Se on tarkoitettu työttömälle, joka tulee ensi kertaa työmarkkinoille. Työmarkkinatuen kestoa ei ole rajoitettu. Työmarkkinatuen saa, vaikka henkilöllä ei ole aikomustakaan mennä töihin tai häntä ei kukaan palkkaisi. Yhdeksän lapsen luku- ja kirjoitustaidoton äiti voi ilmoittautua työmarkkinoiden käytettäväksi ja saada näin tukea. Näin tekevät monet yksinhuoltajaäidit.

Työmarkkinatuki on veronalaista tuloa, josta ei saa työtulovähennystä.

Hirsi on ollut sosiaalitoimistosta vuodatettujen papereiden mukaan työmarkkinoiden käytettävissä, jolloin hän saa työmarkkinatukea. Tuki on päivässä 32,68 euroa ja lisäksi maksetaan lapsikorotus 9,98 euroa. Tuen saa 5 päivältä viikossa, ja laskelmassa on huomioitu 21 päivää.

Toinen vaihtoehto olisi hoitaa lapset kotona ja saada kotihoidontukea ja lisäksi toimeentulotukea. Kotoutumisen takia somalilapset viedään yleensä julkiseen päivähoitoon mm. suomen kielen oppimiseksi.

Lapsilisät

Lapsilisistä tulee iso raha. Maahanmuuttajien perheiden lapsimäärät ovat laskusuunnassa, mutta Suomessa on paljon 10+ lapsisia perheitä. Toki alkuperäisen Hirsin perhetilanne on vuosien myötä muuttunut, mutta laskelma pitääkin nähdä tämän päivän Hirsin näkökulmasta.

Näyttökuva 2016-08-29 kello 1.15.29

Elatustuki

Somaliäideistä puolet on yksinhuoltajia. Monet ovat moniavioisten miesten vaimoja sharia-lain mukaan. Perhesuhteet on järjestetty monimutkaisesti tukien maksimoimiseksi. Miehet eivät normaalisti maksa elatusapua, koska heillä ei ole tuloja. Silloin kunta maksaa elatustuen. Täysi elatustuki on 154,77 e/kk lasta kohden.

asumistuki hirsi somali

Asumistuki

Asumistuki on laskettu tämän päivän vuokratarjouksen mukaan Helsingin Vuosaaressa 4 h+k, 96,5 m2 1494 euroa/kk. Useat suurperheet joutuvat asumaan ”liian pienissä” asunnoissa, koska suurasuntoja ei ole. Joskus sosiaalitoimisto järjestää suuremman asunnon yhdistämällä kaksi huoneistoa.

Pimeät vuokratulot

Olen huomioinut tulona myös pimeän vuokratulon 500 euroa/kk. Moniavioisissa perheissä voidaan esimerkiksi ”yksin asuvan” isän asunto vuokrata pimeästi. Tästä kieroilusta kirjoitin blogin Uussuomalaiset asuntomarkkinat pari vuotta sitten ja todisteena esitin vuokrattavana-ilmoituksia.

Pääkaupunkiseudun sosiaalitoimistot ovat myötäsukaisia moniavioisuuteen. Ehkä huippu on se, että kahden vaimon perheet saivat samasta kerroksesta kerrostalosta vierekkäiset huoneistot. Näin miehen on yhtä helppoa kuin Afrikassa hoitaa aviollisia velvoitteitaan. Miehellä oli oma asuntonsa muualla.

Jos pimeät vuokratulot jätetään pois laskelmasta, esimerkin yksinhuoltajaäidin palkaksi muutettu sosiaalituki jää 8350 euroon kuukaudessa.

Toimeentulotuki

Kun huomioi elatustuen suurperheessä, ovat nettotulot niin suuret, ettei toimeentulotukea enää saa. Jos elatusavun jättää pois, toimeentulotukea saa. Yksinhuoltajaperheissä lasten määrä ja asuntojen koko vaikuttaa paljon asumistuen määrään. Jos äiti ei ole töissä, hänen kaikki tulonsa ovat sosiaalitukia. Tällöin hän saa asumismenojen omavastuuosuuden osana harkinnanvaraista toimeentulotukea.

Harkinnanvarainen toimeentulotuki

Harkinnanvaraisia toimeentulotukia maksetaan mm. lasten talvivaatteisiin, hampaiden hoitoon, lääkkeisiin ja jopa lapsen tapaamisesta aiheutuvien matkojen kuluihin.

Julkisuudessa esillä ovat olleet mm. taulutelevisiot, lastenvaunut ja ajokortit.

Ajokortit maksetaan ainakin välillisesti sosiaalituesta, koska henkilöillä, jotka eivät ole olleet koskaan töissä, on ajokortit. Tämä on mahdollista osamaksulla, jotkut autokoulut laskuttavat autokoulumaksut 100 euron kk-erissä.


--------------------------

Loppu matu- ja islamkusetuksellemme, vain maahanmuuton ja islamin vastustajia valtuustoihin ja eduskuntaan, sekä virkoihin. Hyysärimafia on poistettava keskuudestamme kuin paska navetasta.


Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere Tampeereella. Levitä sanomaa somessa Seppo Lehto valtuustoon terveisin ;) 






-------------------------
http://ihmisoikeudet-1.blogspot.fi/
----------------------------------

No comments:

Post a Comment